via communicatie naar verandering

Gratis kennismaking met nieuwe vorm van participatie op 14 maart 2018

Hoe activeer je het zelforganiserend vermogen van inwoners? Niet, want dat doen inwoners zelf! Maar wel met een beetje hulp! Maak kennis met een nieuwe methode tijdens de gratis kennismakingsexperience van Samen lukt het zelf op 14 maart aanstaande, van 13:30 uur tot 16:00 uur in Veenendaal.

Deze middag is iets voor jou als je echt participatief wilt werken maar zoekt naar een werkende aanpak. En als je wilt weten hoe inwoners zelf en samen wijkgebonden vraagstukken aanpakken, met jouw support.
Schrijf je in! http://www.samenlukthetzelf.nl/aanmelden/

Nancy van der VinDit artikel is geschreven door: Nancy van der Vin (66 Posts)

Filtercommunicatie wordt geleid door Nancy van der Vin (1964), een ervaren, breed inzetbare organisatieadviseur én communicatiemanager. Gespecialiseerd in communicatie bij veranderingsprocessen en reorganisaties. Een snelle denker die gemakkelijk schakelt: tussen strategie, beleid en uitvoering; tussen organisatie en communicatie. Taalgevoelige analytica die goed op koers blijft in een complexe omgeving met tegengestelde belangen. Denker én doener. Uitgebreide ervaring bij: rijks- en gemeentelijke overheden zoals politie, Belastingdienst, Douane, brancheverenigingen en gemeenten, (geestelijke) gezondheidszorg, en zakelijk dienstverlening. Enthousiast, betrokken, sociaal en overtuigend. Near native in de Engelse taal, in woord en geschrift.