via communicatie naar verandering

Masterclass Communicatie en Verandering naar nieuwe locatie

De masterclass Communicatie en Verandering is verhuisd naar een nieuwe locatie. Het was altijd een huiskamermasterclass in een woonboerderij in Overberg. Het idee van de huiskamer sprak vele cursisten aan maar had bezwaren: het gezelschap van huisdieren leverde problemen op voor cursisten met allergieën. Vandaar dat er gekozen voor een nieuwe locatie: een prachtige kerk in Veenendaal uit 1934 met prima faciliteiten.

De nieuwe locatie ligt midden in Nederland, pal aan de A12 en is met de nabijheid van intercity station Veenendaal De Klomp goed bereikbaar.  De kerk is ingericht met gebruikt meubilair waarmee de circulaire economie wordt gesteund. Verder is de kerk van alle gemakken voorzien.

De masterclass Communicatie en verandering start weer op 19 oktober 2018. Wil je meer informatie over de master class en de data in 2018? Neem gerust contact op.

Contactformulier

Nancy van der VinDit artikel is geschreven door: Nancy van der Vin (66 Posts)

Filtercommunicatie wordt geleid door Nancy van der Vin (1964), een ervaren, breed inzetbare organisatieadviseur én communicatiemanager. Gespecialiseerd in communicatie bij veranderingsprocessen en reorganisaties. Een snelle denker die gemakkelijk schakelt: tussen strategie, beleid en uitvoering; tussen organisatie en communicatie. Taalgevoelige analytica die goed op koers blijft in een complexe omgeving met tegengestelde belangen. Denker én doener. Uitgebreide ervaring bij: rijks- en gemeentelijke overheden zoals politie, Belastingdienst, Douane, brancheverenigingen en gemeenten, (geestelijke) gezondheidszorg, en zakelijk dienstverlening. Enthousiast, betrokken, sociaal en overtuigend. Near native in de Engelse taal, in woord en geschrift.