via communicatie naar verandering

Belangrijk nieuws voor deelnemers intervisie verandercommunicatie

Op 12 april van 13.00 uur tot 16.00 uur vindt in Utrecht de eerste netwerk- en intervisiebijeenkomst Verandercommunicatie plaats. Plaats van handeling: Utrecht. 
Voor programma, adres- en contactgegevens, de mogelijke deelnemers en een overzicht van de wensen tot nog toe, klik je op de volgende link:

Wil je alsjebielft een e-mail sturen naar info@filtercommunicatie om te melden of je wel – of toch niet – meedoet op 12 april? Ook nieuwe deelnemers zijn nog steeds welkom. Er zijn geen kosten aan deelname verbonden, de enige voorwaarde is dat je ervaring hebt in de combinatie van communicatie en veranderingstrajecten.

Nancy van der VinDit artikel is geschreven door: Nancy van der Vin (66 Posts)

Filtercommunicatie wordt geleid door Nancy van der Vin (1964), een ervaren, breed inzetbare organisatieadviseur én communicatiemanager. Gespecialiseerd in communicatie bij veranderingsprocessen en reorganisaties. Een snelle denker die gemakkelijk schakelt: tussen strategie, beleid en uitvoering; tussen organisatie en communicatie. Taalgevoelige analytica die goed op koers blijft in een complexe omgeving met tegengestelde belangen. Denker én doener. Uitgebreide ervaring bij: rijks- en gemeentelijke overheden zoals politie, Belastingdienst, Douane, brancheverenigingen en gemeenten, (geestelijke) gezondheidszorg, en zakelijk dienstverlening. Enthousiast, betrokken, sociaal en overtuigend. Near native in de Engelse taal, in woord en geschrift.