via communicatie naar verandering

Filtercommunicatie adviseert Stater

Sinds november 2010 adviseert Filtercommunicatie Stater, een van de belangrijkste hypotheekdienstverleners in Europa. Stater is in 1997 voortgekomen uit Bouwfonds Hypotheken. In korte tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een internationale speler met circa 800 medewerkers.
In Nederland ondersteunt Stater op dit moment ruim 30% van alle hypotheken. Tegelijkertijd. Behalve een hoofdkantoor in Amersfoort heeft Stater vestigingen in Bonn en Brussel. Filtercommunicatie begeleidt de interne communicatie over een veranderingsproces bij Stater.

Nancy van der VinDit artikel is geschreven door: Nancy van der Vin (66 Posts)

Filtercommunicatie wordt geleid door Nancy van der Vin (1964), een ervaren, breed inzetbare organisatieadviseur én communicatiemanager. Gespecialiseerd in communicatie bij veranderingsprocessen en reorganisaties. Een snelle denker die gemakkelijk schakelt: tussen strategie, beleid en uitvoering; tussen organisatie en communicatie. Taalgevoelige analytica die goed op koers blijft in een complexe omgeving met tegengestelde belangen. Denker én doener. Uitgebreide ervaring bij: rijks- en gemeentelijke overheden zoals politie, Belastingdienst, Douane, brancheverenigingen en gemeenten, (geestelijke) gezondheidszorg, en zakelijk dienstverlening. Enthousiast, betrokken, sociaal en overtuigend. Near native in de Engelse taal, in woord en geschrift.